Despre noi


Scopul afacerii


Echipa noastră asigură servicii IT&C complete și unice. Domeniul nostru de expertiză acoperă orice, de la o simplă configurație desktop la medii de virtualizare extrem de complexe. Când lucrați cu noi, nu trebuie să vă faceți griji că aveți nevoie de altcineva pentru transportul echipamentelor, cablurile de corecție, configurarea routerelor sau integrarea Active Directory în rețeaua dumneavoastră. Facem continuu investiții pentru a aduce în față cele mai noi tehnologii. Pentru noi calitatea serviciilor, echipamentelor și aducerea clienților noștri cu cea mai nouă tehnologie este esențială. Nu realizăm comerț electronic simplu, oferim soluții complete.


Activitate

Istoricul companiei noastre a început din 1997. Cu peste 22 ani de experiență, ne extindem continuu aria de expertiză, fiind mândri de către clienți academici, întreprinderi și militari, precum și simpli utilizatori casnici.

Deținem un portofoliu hardware și software complet și oferim o listă unică de servicii dedicate clienților noștri. Aceste servicii implică orice, de la achiziție până la implementare. Suntem întotdeauna dedicați clienților noștri, oferind cele mai bune soluții calitate-preț disponibile pe piață, care satisfac nevoile clientului nostru.

De-a lungul anilor am realizat parteneriate cu companii precum HP, Fujitsu, DELL, IBM, Lenovo, Acer, Intel, AMD, Kingston, D-Link, Microsoft, BitDefender, Panda Security. Investind constant în a avea angajați certificați pentru gestionarea politicilor de vânzări și vânzări de marcă de top, soluții de arhitectură de servicii și sisteme, suntem recunoscuți în prezent ca fiind certificate pentru HP, Fujitsu, D-Link, Panda Security, Intel și Brother. De asemenea, avem beneficiul de a fi certificat ISO 9001, ISO 14001, ISO 18001 și ISO 27001, recunoscut la nivel mondial.

Valorile companiei noastre sunt calitatea serviciilor, relația cu clienții bazată pe încredere și parteneriat, o echipă cu specialiști cu experiență în domeniul IT&C, creativitatea și multe altele.

 

Proiecte

Începând cu 2012, Stream Networks investește în dezvoltarea tehnologiei. Astfel, începem, întreținem și implementăm o serie de proiecte născute în interiorul Stream Networks. Mai jos găsiți o listă actualizată a proiectelor respective.

 

Platforma WEB Stream Networks

 

Acest proiect are scopul de a oferi o experiență de navigare completă pentru clienții Stream Networks. Clienții noștri beneficiază deja de un site web de prezentare dedicat al companiei Stream Networks, cu o bază de date cu informații actualizate și o secțiune de magazine complet modernă.

Secțiunea magazin oferă o experiență profesională de comerț electronic cu produse de înaltă calitate, disponibilitate zilnică a stocurilor și actualizări ale prețurilor.

Soluție de virtualizare Stream Networks

 

Credem că virtualizarea este viitorul infrastructurii IT. Avem oameni care folosesc tehnologia de virtualizare pe computerele lor de acasă, companii cu acest tip de infrastructură și universități așteaptă cu nerăbdare să o implementeze.

Știm, de asemenea, că virtualizarea nu este întotdeauna cea mai bună opțiune de luat în considerare.
Aici la Stream Networks facem acest lucru posibil.