Servicii STREAM NETWORKS ®

SERVICII IT


GAMA DE SERVICII ŞI SOLUŢII IT

Proiectare și implementare infrastructură IT

Furnizăm servicii complete de implementare și instalare a infrastructurii IT

 Înțelegem rolul critic pe care îl joacă o infrastructură IT robustă și eficientă în succesul afacerii dumneavoastră. Cu expertiza și experiența noastră, vă putem ajuta să proiectați, să implementați și să mențineți o infrastructură IT fiabilă și scalabilă, care vă sprijină operațiunile de afaceri și stimulează creșterea.

Expertiza

Echipa noastră de profesioniști certificați are o experiență vastă în implementarea și gestionarea infrastructurilor IT din diverse industrii.

Personalizare

Ințelegem că fiecare afacere are cerințe unice. Soluțiile noastre sunt personalizate pentru a răspunde nevoilor dumneavoastră specifice și a se alinia cu obiectivele dvs. de afaceri.

Suport

Oferim suport continuu și servicii de întreținere pentru a ne asigura că infrastructura dumneavoastră IT funcționează la performanță maximă și rămâne la zi cu cele mai noi tehnologii.

Soluții rentabile

Ne propunem să oferim soluții rentabile care să ofere valoare maximă pentru investiția dumneavoastră. Expertiza noastră ne permite să vă optimizăm infrastructura, să reducem costurile operaționale și să îmbunătățim eficiența.
server (3)_13

Asistență tehnică, mentenanță și suport IT

Pentru un abonament lunar, beneficiați de acces la tehnicieni și ingineri specializați care vor gestiona toate implementările IT și update-urile IT, precum și monitorizarea echipamentelor.


Expertiză tehnică

ce include, astfel, service specializat


Instalări și actualizări 

 efectuate rapid și fără probleme

Întreținere

ne asigurăm că sistemele dvs. IT sunt întotdeauna în stare excelentă


Rapoarte IT

despre securitatea IT, sănătatea rețelelor, a calculatoarelor și a software-ului


Costuri predictibile

abonament lunar

parallax background

Securitate IT

Soluții de securitate de ultimă generație software-hardware care includ firewall, VPN, Intrusion Prevention/Detection, Web Filtering, antivirus, antispam, antispyware, traffic analysis precum și management automatizat.

Sisteme de protecție a datelor împotriva atacurilor cibernetice :

Previn blocajele activității

Protejează datele sensibile ale companiei de atacuri interne/externe

Elimină riscurile legate de inactivitate și cheltuieli neprevăzute

server (3)_13

Soluții de eficientizarea activității de tip:

Suntem specializați în furnizarea de software de ultimă oră care ajută companiile să își eficientizeze operațiunile, să îmbunătățească relațiile cu clienții și să stimuleze creșterea.

CRM - Managementul relațiilor cu clienții

ERP - Planificarea resurselor întreprinderii

Personalizare

Recunoaștem că fiecare afacere este unică, iar soluțiile noastre sunt adaptate pentru a satisface cerințele dumneavoastră specifice, asigurând valoare maximă pentru investiția dumneavoastră.

Rezultate dovedite

De-a lungul anilor, am implementat cu succes soluții CRM și ERP pentru numeroși clienți din diverse industrii, ajutându-i să obțină o creștere semnificativă a afacerii.

Abordare centrată pe client

Acordăm prioritate satisfacției clienților și lucrăm îndeaproape cu dvs. pentru a ne asigura că soluțiile noastre sunt aliniate cu obiectivele dvs. de afaceri.

Expertiza

Echipa noastra de profesionisti cu experienta are o intelegere profunda a sistemelor CRM si ERP, asigurand implementare eficienta si suport continuu.

server (3)_13

Servicii de licențiere Soft și managementul Licențelor

Suntem aici pentru a simplifica și eficientiza procesul de licențiere a software-ului dvs., asigurând conformitatea și maximizând investițiile dvs. în software.

Licențiarea software-ului poate fi o sarcină complexă și descurajantă, având în vedere diferite tipuri de licențe, acorduri și reglementări de conformitate. Cu toate acestea, cu expertiza și experiența noastră în serviciile de licențiere software, vă putem ghida prin proces fără efort.

Echipa noastră de experți înțelege provocările cu care se confruntă companiile când vine vorba de licențierea software. Indiferent dacă aveți nevoie de asistență pentru audituri software, reînnoiri de licențe sau gestionarea licențelor de la mai mulți furnizori, avem cunoștințele și instrumentele pentru a vă ajuta să navigați în peisajul licențelor în continuă evoluție.

Închiriere echipamente IT

Stream Networks ® oferă clienților săi persoane juridice, prin parteneriat cu Grenke, o modalitate de finanțare simplă, rapidă și eficientă, care are la bază un contract atractiv de închiriere.

Avantaje client:

  • Factura de chirie este deductibilă total.
  • Echipamentul rămâne în gestiunea Grenke și nu apare în bilanțul clientului, deci nu sunt necesare cheltuieli de investiții.

Clienți eligibili:  SRL, SA, PFA, Cabinete de avocatură, Cabinete de arhitectură, Cabinete medicale, Întreprinderi individuale.

Intră în contact cu profesioniştii noştri

TRIMITE UN MESAJ