Servicii STREAM NETWORKS ®

Licențiere software și managementul licențelor


STREAM NETWORKS ® ajută companiile să îşi gestioneze eficient licențele software, asigurând conformitatea, optimizarea costurilor și maximizând valoarea investițiilor în software.

Indiferent dacă aveți nevoie de asistență pentru audituri software, reînnoiri de licențe sau gestionarea licențelor de la mai mulți furnizori, avem cunoștințele și instrumentele pentru a vă ajuta să navigați în peisajul licențelor în continuă evoluție..

Optimizarea licenței și reducerea costurilor

Vă ajutăm să optimizați utilizarea licenței software pentru a elimina cheltuielile inutile și a reduce costurile. Analizând tiparele companiei dvs. de utilizare a software-ului, identificăm oportunități de consolidare a licențelor și dimensionare corectă pentru a ne asigura că plătiți doar pentru licențele de care aveți nevoie.

Monitorizarea și raportarea conformității cu licența

Oferim monitorizare și raportare continuă a utilizării licenței software pentru a asigura conformitatea continuă. Instrumentele și metodologiile noastre avansate de gestionare a activelor software urmăresc utilizarea licențelor, avertizându-vă cu privire la eventualele cazuri neconforme și ajutându-vă să luați măsuri proactive pentru a le rezolva.

 

Cu soluțiile noastre complete SAM, ajutăm organizațiile să obțină control și vizibilitate asupra activelor software pe tot parcursul ciclului de viață. Echipa noastră de profesioniști cu experiență va lucra îndeaproape cu dvs. pentru a dezvolta o strategie SAM personalizată, care să se alinieze cu obiectivele de afaceri și să vă sprijine infrastructura IT.

Managementul inventarului de software

Oferim instrumente și metodologii solide de inventar software pentru a identifica și urmări cu exactitate toate activele software din organizația dumneavoastră. Acest lucru vă permite să înțelegeți clar ce software este utilizat, de către cine și pe ce dispozitive.


Conformitatea cu licența

Asigurarea conformității cu licența este crucială pentru a evita riscurile legale și financiare. Experții noștri SAM vor efectua audituri amănunțite ale licenței, vor analiza utilizarea software-ului și vă vor ajuta să vă optimizați utilizarea licenței pentru a rămâne în conformitate cu termenii și condițiile furnizorilor de software.


Optimizarea costurilor

Vă ajutăm să identificați oportunitățile de economisire a costurilor prin eliminarea cheltuielilor excesive cu software-ul, optimizarea utilizării licențelor și negocierea acordurilor favorabile de licențiere a software-ului. Echipa noastră va analiza tiparele dvs. de utilizare a software-ului și va recomanda strategii pentru a reduce cheltuielile inutile.


Achiziții de software și management al furnizorilor

Soluțiile noastre SAM includ asistență cu achizițiile de software, negocierea contractelor cu furnizorii de software și gestionarea relațiilor cu furnizorii. Ne asigurăm că obțineți termenii și condițiile cele mai favorabile, menținând în același timp o relație sănătoasă cu furnizorii dvs. de software.


Conformitate îmbunătățită a licențelor software, costuri reduse, eficiență operațională îmbunătățită și vizibilitate sporită a activelor software

Intră în contact cu profesioniştii noştri

TRIMITE UN MESAJ