Despre noi

Integrator, furnizor de echipamente și servicii IT, prezenți pe piața din România din anul 1997.


FUNDAMENTELE REUȘITEI NOASTRE

Apartenența noastră la un set comun de principii ne unește și ne ghidează spre decizii și conduite profesionale care ne permit să ne axăm eforturile pe succesul clienților și partenerilor noștri de afaceri

Integritatea cu care ne desfășurăm activitatea

Calitatea serviciilor oferite

Relația cu clienții bazată pe încredere și parteneriat

Creativitatea si competența asigurate de o echipă stabilă de specialiști IT&C cu experiență

Echipa noastră asigură servicii IT&C personalizate pentru creșterea eficienței tuturor activităților din cadrul unei companii.

Dezvoltăm soluții personalizate și eficiente pentru a crește productivitatea prin eficientizarea și optimizarea proceselor și activităților cu ajutorul tehnologiilor IT de ultimă generație.

Calitatea echipamentelor și integrarea în soluțiile propuse a celor mai noi tehnologii sunt primordiale pentru noi. De aceea, de-a lungul anilor, am încheiat parteneriate cu companii precum HP, Lenovo, DELL, Fujitsu, Synology, Acer, Intel, AMD, Kingston, D-Link, Microsoft, BitDefender, Panda Security. Investim în mod constant în pregătirea și certificarea specialiștilor noștri care gestionează relațiile cu partenerii și care integrează produsele și serviciile acestora în soluțiile pe care le oferim. În prezent suntem certificați pentru HP, Fujitsu, D-Link, Panda Security, Intel și Brother.

De asemenea, deținem certificări ISO 9001, ISO 14001, ISO 18001 și ISO 27001. Aceste standarde internaționale ne sprijină în menținerea relevanței produselor și serviciilor noastre, aspect foarte important, deoarece nu suntem doar distribuitori, ci și producători de echipamente IT sub marca proprie.

Echipa noastră asigură servicii IT&C complete și unice. Domeniul nostru de expertiză acoperă orice, de la o simplă configurație desktop la medii de virtualizare extrem de complexe.


Când lucrați cu noi, nu trebuie să vă faceți griji că aveți nevoie de altcineva pentru transportul echipamentelor, cablare, configurarea routerelor sau integrarea Active Directory.

Nu suntem simpli distribuitori de produse, noi oferim soluții complete.

Echipa STREAM NETWORKS ®

 

Inginer Șef Logistică și Transporturi:
Cătălin Năstase

Intră în contact cu profesioniştii noştri

TRIMITE UN MESAJ